Ніч була безхмарною, та майже весь день небо в Дніпрі буде залишатися ясним, тільки ввечері з'являться перші хмари. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у неділю 29 липня вологість повітря у Дніпрі складе від 34 до 83 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 28 до 33 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:09, а захід можна побачити в 20:23.

29 липня відзначається день священномученика Афіногена, єпископа Підахвійського. З цього дня холодают ночі, спека йде на спад.

У минулі часи помітили, якщо верес зацвів, значить липень вже уступає місце серпню. Також народ примітив, що на Афіногена пташки задумуються (замовкають).

Нагадаємо, що українських Карпати на горі Піп Іван посеред літа випав сніг з дощем.

Як повідомляв портал Знай.ua , у Києві пройшла сильна злива. Фото і відео наслідків стихії тут же почали з'являтися в мережі.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще