Вночі небо у Дніпрі було ясним, і залишатиметься таким майже весь день, а ввечері його можуть затягнути хмари. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в неділю 28 липня вологість повітря у Дніпрі складе від 36 до 86 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 25 до 32 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 05:07, а захід можна побачити в 20:25.

У цей день вшановується пам'ять мучеників Кірика і Іуліти. У народі цей день називали Кірика-мокродирки, тому що часто у цей день ллє дощ. Жінки у минулі часи святкували день "матінки Уліти", вважаючи її своєю заступницею.

Також у цей день вшановується пам'ять святого рівноапостольного великого князя Володимира Київського. У народі говорили: "На Володимира Червоне Сонечко сонце красне світить". Тому, буде дощ чи сонце, вгадати важко.

Нагадуємо, що у західних і східних областях очікуються дощі, можливо — з грозами.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що гривня продовжила зміцнюватися — її офіційний курс становить 25,43 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Також “Знай.uа” розповідав про те, що православні християни вшановують апостола від сімдесяти Акилу, а також Стефана Чудотворця.