У Дніпрі бійці підрозділу поліції особливого призначення КОРД заарештували патрульного поліцейського, повідомляє Facebook-група “Киев Оперативный”.

Причиною арешту правоохоронця стало те, що він зупинив на дорозі машину, яка належить голові Голоного управління Національної поліції Дніпропетровській області Віталію Глуховері.

Корд заарештував копів за те, що вони зупинили авто начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія Глуховеря Від громадян України намагалися приховати справжнє призначення #КОРД-у. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (#Range #Rover #AE8615EO) належить генералу. А патрульний - справді молодець. Побільше б таких. Патрульна поліція України, респект за цього бійця🤝 Державне бюро розслідувань, Генеральна Прокуратура України, Аваков, Арсен Борисович, ваш вихід.

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 26 juli 2019

В мережі вже сміються з цього приводу, мовляв: “Виявляється, що спецпідрозділ КОРД потрібен, коли “жалкій копчик” намагається діяти по закону проти інтересів великих чинуш, а авто належить генералу”. Також у соціальних мережах вимагають реакції з боку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Генеральної прокуратури та Державного бюро розслідувань.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадуємо, що в Одесі затримали громадянина однієї з країн Закавказзя, який грабував місцевих мешканців, вдягнувшись у форму правоохоронця.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що людство вимре через 30 років, вчені стривожили світ страшним прогнозом

Також портал "Знай.uа" повідомив, що в Одесі жителів позбавили доступу до моря - як стало відомо, всі проходи перекриті.