Сьогодні, 27 липня синоптики прогнозують у Дніпрі прохолодну та суху погоду без істотних опадів, повідомляє Гідрометцентр України.

Вдень температура повітря становитиме від 26 до 28 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 15-17 градусів вище нуля. Вітер — східний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні у західних та східних областях очікуються дощі, можливо — з грозами. На іншій території України встановиться прохолодна погода без істотних опадів.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривня продовжила зміцнюватись — її офіційний курс становить 25,43 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують апостола від сімдесяти Акілу, а також Стефана Чудотворця.