Сьогодні вранці двоє невідомих вдерлись до крамниці у середмісті Дніпра, повідомляє портал “056.ua” з посиланням на Патрульну поліцію Дніпропетровської області.

За словами продавчині магазину, двоє невідомих зламали двері та відібрали в неї гроші. Також зловмисники вкрали декілька пачок цигарок.

Згодом патрульні затримали двох чоловіків, в одного з яких під час огляду знайшли вкрадені гроші. Також їх упізнала продавчиня пограбованого магазину. Під час допиту обоє затриманих не стали заперечувати своєї провини.

Наразі продовжується з’ясування обставин події.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно у Дніпропетровській області затримали громадянина Грузії, який знаходився у міжнародному розшуку за скоєння пограбування у Польщі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" працівники Кам'янка-Бузького відділу поліції встановили особу зловмисника, який причетний до семи крадіжок з дачних будинків.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові розшукують жінку, яка вкрала мобільний телефон у вагітної пацієнтки однієї з лікарень.