Мешканці Дніпра просять допомогти у розшуку літньої жінки, яка зникла без вісті два дні тому, повідомляє портал “Інформатор”.

У середу 88-річна Ольга Лифатова пішла з дому в районі Слобожанського проспекту до магазину “Брусничка” та не повернулась. Зв’язок з нею був втрачений близько другої години дня.

Особливо звертають увагу на те, що жінка страждає провалами в пам’яті. Якщо хтось випадково зустріне Ольгу Лифатову, або бачив її, чи знає, де вона може бути, просять повідомити про це родичів або правоохоронні органи за телефоном “102”.

Нагадуємо, що декілька днів тому в Харкові вийшов з дому та зник без вісті 33-річний місцевий мешканець, на правій руці якого була гіпсова пов’язка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що у передвиборчих списках партії Володимира Гройсмана один з кандидатів може бути причетний до вбивства відомої активістки Катерини Гандзюк.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.