В Дніпрі з'явилася нова вулиця.

Про це повідомляє Інформатор.

Багато, хто живе у Дніпрі досить давно іноді можуть відчути себе гостями в своєму рідному місті, коли відкривають картку з новими назвами. І якщо кілька вулиць все ж таки вдалося запам'ятати, то більшість доводиться гуглити.


Сьогодні зміни торкнулися ще однієї вулиці у Дніпрі.

24 липня під час чергової сесії депутати Дніпровської міської ради проголосували за перейменування вулиці 8 Березня, яка знаходиться у Соборному районі. Тепер вулиця названа на честь співака і композитора Мусліма Магомаєва.

Нагадаємо, що в Дніпрі планують запустити безкоштовний річковий транспорт з лівого берега на правий на час вимушеного перекриття Нового мосту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але з-за цього доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Портал "Знай.ua" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.