У Дніпрі запустять безкоштовний річковий транспорт з лівого берега на правий на час вимушеного перекриття Нового мосту.

Про це у себе в Facebook повідомив мер Борис Філатов.

Згідно з проектом рішення, КП "Міські причали" буде дано дозвіл на організацію безкоштовних перевезень через Дніпро на річковому транспорті на час перекриття Нового мосту.

Один з катерів, які будуть безкоштовно курсувати всі два місяці, поки йде ремонт закритого мосту, називається "Веселий Роджер"


"Шість днів в тиждень з семи ранку і до восьмої вечора будуть ходити два катери пасажиромісткістю 50 чоловік кожен. У пікові години (07:00-10:00 і 17:00-20:00) суду будуть курсувати з інтервалом 15 хвилин, в звичайний час (10:00-17:00) інтервал складе 30 хвилин", - розповів мер.

Причали для посадки і висадки розташовані:

- на Правому березі - на Січеславської Набережній в районі стели "Юність Дніпра";
- на Лівому березі - на набережній ж/м Сонячний в районі оглядового майданчика.

Нагадаємо, що президент Зеленський і мер Дніпра Філатов уклали парі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , влада Дніпра почали активну боротьбу з ямами на дорогах. Але з-за цього доведеться перекрити деякі дороги і можуть утворитися затори.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Портал "Знай.ua" писав, що на дорозі в Приморському районі Одеси утворився черговий провал.