У Дніпрі двоє невідомих чоловіків увірвалися у будинок та побили жінку й дітей.

Про це повідомляє Інформатор.

Вночі у приватний будинок на вулиці Молодіжній, увірвалися двоє чоловіків у балаклавах. Сторонній шум розбудив господиню будинку, і вона вийшла подивитися, що ж відбувається. У цей момент зловмисники напали на неї. Цей інцидент стався близько 2:00.


Невідомі почали бити жінку, вимагаючи гроші. В цей момент до кімнати увійшли двоє онуків-підлітків і увага злочинців переключилася на них. Один з нападників вдарив 15-річного хлопчика. Після цього чоловіки втекли через вікно у ванній кімнаті.

Постраждалим викликали швидку допомогу, проте госпіталізація їм не знадобилася. Зараз правоохоронці з'ясовують деталі інциденту та шукають нападників.

Нагадуємо, що раніше двоє грабіжників увірвалися в квартиру одеситки і забрали гроші, прикраси та мобільний телефон.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Одеські правоохоронці викрили шахрая, який шляхом вербування хотів вивезти українок в сексуальне рабство.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив про те, що в Одесі продовжують зникати діти. Поліцейські оголосили у розшук двох неповнолітніх, які пропали без вісті.