Сьогодні в Україні проходять дострокові парламентські вибори. Вже стала відома явка по Дніпру і області.

Про це повідомляє інформаційний портал "Міст. Дніпро".

У сільській місцевості процедуру голосування пройшли вже до 15% виборців, містах Дніпропетровщини явка знаходиться на рівні 10-12%.


Ранкові підготовчі засідання окружних виборчих комісій почалися раніше о 7:15. Також вони були проведені швидше, тому що люди були вже натреновані на недавніх президентських виборах.

"Голосування на Дніпропетровщині стартувало практично на всіх дільницях вчасно, плюс 5 хвилин, не більше того", — розповів голова правління "Комітету виборців України" Станіслав Жолудєв.

Також голова додав, що по Дніпропетровській області 2,5 млн виборців, у Дніпрі – 780 тисяч.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, лідер Всеукраїнського обєднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко проголосувала на виборах у Верховну Раду. Її ділянка знаходиться на окрузі 220

Як повідомляв портал Знай.uа ,до початку голосування на позачергових виборах у Верховну раду на окрузі №76 у Запоріжжі стався скандал. Там отримали 558 бюлетенів з помилкою.

Також Знай.uа писав, що лідер партії Слуга народу Дмитро Разумков не виключив, що він може зайняти пост спікера Верховної Ради.