В Україні стартували дострокові парламентські вибори. З самого ранку вибори вже увінчалися гучними скандалами і порушеннями.

Про це повідомляє Інформатор.

На жаль, не всі громадяни ведуть себе належно на виборчих дільницях. Станом на 11:30 у день виборів у поліції зареєстрували 89 повідомлень про порушення виборчого законодавства.


Зараз поліція перевіряє факт несвоєчасного відкриття трьох виборчих дільниць у Кривому Розі і Дніпропетровську. Також проводиться перевірка за фактом продажу на деяких виборчих дільницях пиріжків за заниженою ціною. Після перевірки правоохоронці приймуть законне рішення.


Всього з початку передвиборчої кампанії в поліції Дніпропетровської області зареєстрували 657 повідомлень. Слідчі підрозділи почали 16 кримінальних проваджень. Також склали 115 адміністративних протоколів.

Нагадаємо, результати виборів на мажоритарних округах в Україні.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, вибори в Україні будуть охороняти навіть з повітря.

Також Знай. ua писав, що хто засинає Україну агітацією в останній день перед виборами.