У Дніпрі вандали змальовують пам'ятники.

Про це повідомляє Інформатор.

На пам'ятнику Олександру Пушкіну в парку Глоби, а також на декількох локаціях в центрі міста з'явився напис - "Я тут ср*в". Автор цього послання поки залишається невідомим. Але його особистість дуже зацікавила міську владау, також вони звернулися з проханням про допомогу до містян, щоб відшукати вандала.


"Я вважаю, що цій людині не вистачає уваги. Змальовані гранітні плити біля пам'ятника Пушкіну (вже вичищено "Благоустрієм"), об'єкти в парку Глоби; з@срана, вибачте за каламбур, вся центральна частина Дніпра. Давайте разом знайдемо серуна, і нехай він отримає стільки уваги, щоб йому вистачило до кінця свого нікчемного життя!" — написав на своїй сторінці начальник інспекції з питань благоустрою міста Руслан Мороз.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще


Якщо ви раптом побачили, що хтось розмальовує пам'ятники або псує об'єкти інфраструктури, не соромтеся повідомити про це на лінію "102".

Нагадаємо, що харківський меморіальний знак героям УПА нещодавно вандали залили червоною фарбою.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв, що у Харкові розгорівся скандал, через повернення одному з проспектів імені радянського маршала Жукова.

“Знай.uа” розповідав, що міська влада намір відновити іншого пам’пам'ятник маршалу Жукову, який активісти знесли.