Вчора, дніпряни спостерігали казково красиве місячне затемнення.

Відповідні знімки містяни опублікували в соціальній мережі Facebook в группі "Приднепровский край".

В ніч на 17 липня дніпряни спостерігали красиве місячне затемнення. Воно було настільки неймовірним, що городяни ділилися його фото в соціальних мережах.


Варто відзначити, що в загальній складності астрономічне явище тривало 1 годину 58 хвилин. У цей момент половина диска Місяця (65%) була у південній частині земної тіні і забарвилася в криваво-червоний колір.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що повне сонячне затемнення зняли з космосу. Рідкісне повне сонячне затемнення вдалося сфотографувати китайському окололунному супутнику і погодного з супутника NASA.

Як повідомляв Знай.uа астролог назвав найвідданіший знак Зодіаку

Також Знай.uа писав ворожіння на картах Таро розповість все про твоє майбутнє. Карти Таро привідкриють завісу таємниці, і ти точно будеш знати, чого тобі незабаром варто чекати. Просто зараз загадай бажання, яке ти хочеш, щоб збулося самим першим.