На Дніпропетровщині пропав неповнолітній Клімов Олексій В'ячеславович.

Про це повідомили на сторінці Волонтерська група "Пошук зниклих дітей" у Facebook.

14 липня, в поліцію повідомили про зникнення неповнолітнього хлопця з села Сурсько-Литовське. Він вийшов з дому прогулятися і заодно віднести молоко односельчанці і не повернувся. Зараз про його місцезнаходження нічого не відомо.


Особливі прикмети: на вигляд 13-14 років, зріст 170 см, худорлявої статури, волосся темне, коротка стрижка, очі сірого кольору. Був одягнений у чорні шорти, жовту футболку, пляжні тапочки.

"Якщо у вас є інформація про місце знаходження Тимура повідомте за телефонами 102 або (056)732-07-00, (098)172-11-84", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що у понеділок, 10 червня, в Києві в районі Позняки знайшли маленького хлопчика, який загубився. Дитина була знайдена на вулиці Ревуцького, 29А.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який в суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.