В Україні, як і в самому Дніпрі кількість ДТП з потерпілими не зменшується. Як правило, причина таких ДТП — алкоголь. Але не тільки алкоголь може призвести до аварії, ваш фізичний стан також відіграє важливу роль.

Про це повідомляє інформаційний портал "НМ".

Тепер, згідно з новим указом, водії, хворі на сколіоз, гіпертонію або геморой не зможуть водити автомобіль. Також це стосується і тих у кого є проблеми зі слухом, серцем, судинами і слезовими мішками.

У випадках з особливо серйозними хворобами, наприклад, проблеми з серцем, проходити медогляд доведеться щорічно, а рішення про видачу прав буде прийматися в окремому порядку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Ті хто тільки отримав права зобов'язані проходить медогляд кожні десять років. Такі розпорядження увійдуть в силу в 2020 році.

Нагадаємо, що поблизу терміналу D в аеропорту Бориспіль під Києвом з'явилася сверхдорогая парковка, про суму оплати за яку клієнти дізнаються вже після користування послугою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , в Україні ввели обов'язкову вимогу для парковок - обладнати зарядками для електрокарів мінімум 5% машиномісць.

Також портал "Знай.ua" писав, що у неділю, 23 червня, водій автомобіля "Renault", з номером ВС 2341 НЕ, невдало припаркувавши авто, заблокував рух трамваїв.