У Дніпрі в супермаркеті VARUS померла літня жінка.

Про це повідомляє Інформатор.

У неділю, 14 липня, в супермаркеті VARUS, на Донецькому шосе, жінці стало погано. Перехожі та працівники магазину кинулися їй на допомогу, намагаючись привести її до тями до приїзду швидкої допомоги.

На місце події прибула бригада швидкої допомоги, але, на жаль, врятувати жінку не вдалося. Близько 14:18 медики констатували смерть.

Очевидці розповіли, що в одному із залів супермаркету жінка вибирала продукти, але раптово вона похитнулася і впала. Деякі навіть не зрозуміли, що сталося, а потім побачивши, що жінка в напівпритомному стані — почали кликати на допомогу. На вигляд жінці близько 70 років.


Поки що не відомо, що стало причиною смерті жінки, це будуть з'ясовувати судмедексперти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадуємо, що в одному з львівських супермаркетів охорона по-хамськи повела себе по відношенню до покупця з обмеженими можливостями.

Раніше портал “Знай.uа” повідомляв про те, що у Харкові затримали експедитора одного із супермаркетів, який намагався вкрасти упаковку цукерок.

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що охорона одного з харківських супермаркетів викрила чоловіка, який довгий час крав з магазину ковбасу