13 липня, на Набережній Перемоги, біля РК "Риверпарк", у Дніпрі, Peugeot влетів у машину швидкої допомоги, яка перевозила хвору 6-місячну дитину. На щастя, поруч виявилася поліція.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дитину відвезли в лікарню на машині поліції.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

За попередньою інформацією, обидві машини їхали по Набережній Перемоги в бік вулиці Космічної. Водій Peugeot вирішив не пропускати медиків, через що сталося зіткнення. В автомобілі була хвора 6-місячна дитина, яку потрібно було терміново госпіталізувати в обласну дитячу клінічну лікарню на Космічній.

Правоохоронці, помітивши, що сталося, терміново попрямували до медиків. Малюка відвезли за призначенням на автомобілі патрульної поліції. Деталі події з'ясовуються.

Нагадаємо, що у Шевченківському районі Києва позашляховик Nissan влетів у легковик Volkswagen. В позашляховику було четверо військовослужбовців. Після ДТП з джипа вискочили дві людини і зникли.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Набережному шосе в Києві сталася аварія за участю автомобілів Honda Accord і Mitsubishi Lancer служби таксі "Феміда".

Також портал "Знай.uа" писав, що жахлива ДТП сталася вночі 5 липня поблизу райцентру Миколаївка, Одеська область.