У п'ятницю, 12 липня, вдень у Дніпрі місцевий житель захотів позбавитися від домашньої тварини жорстоким чином. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Патрульної поліції Дніпропетровської області.

Так, в цей день під вікнами багатоповерхівки співробітники поліції виявили тіло мертвого цуценя пітбуля. На місце події одразу приїхали співробітники КП "Зооконтроль", а також слідчі, які зібрали свідчення свідків.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У результаті поліцейські затримали чоловіка. З'ясувалося, що раніше він вже мав проблеми з законом. В даний момент він знаходиться у відділенні і з ним спілкуються правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У свою чергу заступник мера Дніпра Михайло Лисенко в Facebook опублікував частину особистих даних господаря собаки і запевнив, що знайде кращих адвокатів, щоб ті підтримали обвинувачення в суді.

"Такі тварини для нашого міста виняток. Їм не місце серед нас", - заявив Лисенко.

Есть сволочи. Бывают в жизни падлы и скоты. Но какое дать определение этому ничтожеству, я не знаю. Я впал в ступор. В...

Geplaatst door Mykhailo Lysenko op Vrijdag 12 juli 2019

Нагадаємо, в Дніпрі по-звірячому розправилися з бездомними.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одному з парків Дніпра невідомі перестріляли всіх качок.

Також портал Знай.ua писав, що в Одеській області в селі Іванівка волонтери натрапили на страшну шкуродерню.