Попереду — найкраща частина тижня, кожна людина чекає її з нетерпінням, щоб нарешті відпочити від роботи і як слід розважитися. Витрачати всі вихідні на сон — це доля зануд, радимо частинку все-таки провести за корисними й цікавими заняттями.

Під час уїк-енду в Дніпрі проводитимуть занадто багато крутих заходів, щоб просто проігнорувати їх.

Субота 13 липня

На повітрі Dj Sergey Line


Де: вулиця Глінки, 2
Коли: 19:00

Ніщо так не рятує від задушливої ​​спеки, як келих улюбленого коктейлю на відкритій терасі в MADISON

Виставка Екслібрис і графіка


Де: Центральна міська бібліотека, вулиця Леніна, 23
Коли: 09:00

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує всіх охочих на виставку робіт із зібрання клубу екслібриса та графіки "Кобзар" м Дніпра від Василя Леоненко.

Традиційна українська народна вишивка

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще


Де: Центральна міська бібліотека, вулиця Леніна, 23
Коли: 11:00

Дніпровська Центральна міська бібліотека запрошує вишивальниць нашого міста на зустріч, де ви зможете обмінятися досвідом і подивитися на роботи інших майстрів.

Dnipro Local Food. Фестиваль локальних і національних кухонь


Де: Сквер Героїв
Коли: 11:00

Який на смак Дніпро? Гостренький як перчинка? Солодкий? З легким присмаком смаженого м'яса? А, можливо, все ж це смак знаменитої дніпровської риби — смаженої або копченої? Фестиваль запрошує вибрати яскраву, смачну, оригінальну страву, яка стане візитною карткою Дніпра.

Неділя 14 липня

Морозиво власного приготування


Де: вул. Старокозацький 8
Коли: 12:00

Навіщо купувати дітям морозиво в магазині, якщо вони можуть приготувати його самі? Нехай ваша дитина отримає незабутні емоції від чарівного процесу виготовлення морозива власноруч.

Social Dance Dnepr


Де: Фестивальний причал

Коли 19:00

Для всіх хто дуже хоче увірватися танці, будуть проводитися майстер-класи та анімації від викладачів кращих шкіл танців Дніпра!


День рибалки в Самарському лісі


Де: вул. Князя Володимира Великого, 13

Коли: 8:00

Чи знаєте Ви, що саме на Дніпропетровщині перебуває реліктовий ліс, унікальна краса якого збереглася майже з первісних часів? На День рибалки вирушаємо розгадувати таємниці Самарського лісу! Вам належить еко рибалка на лісовому озері, конкурс на кращу Історію на рибалці, смачний обід на природі і безліч позитивних емоцій.

Нагадаємо, афіша найкращих заходів у Дніпрі на День молоді.

Раніше Знай.ua повідомляв, де відірватися на святі юності у Львові.

Також Знай.ua писав, цікаві місця у Львові, про яких ви не дізнаєтеся з путівників.