У п'ятницю, 12 липня в рамках робочої поїздки в Дніпро приїхав президент України Володимир Зеленський. Гарант уже провів інспекцію аеропорту та Південної об'їзної, тепер він приїхав проконтролювати будівництво Нового мосту.

Про це повідомляє інформаційний портал "Dnipro.Depo".

Президент Зеленський заявив, що не впевнений, що міст у Дніпрі відкриють до Дня міста. Пре те, міський голова Дніпра Борис Філатов вирішив побитись об заклад щодо ремонту Нового мосту. Так, Філатов заявив, що якщо ремонт мосту не завершиться 14 вересня, він піде з посади міського голови.


За словами Зеленського, він посилатиме свою команду перевіряти хід ремонтних робіт.

Нагадаємо, ассоціація платників податків терміново звернулася до українців. З цього приводу висловились представники Асоціації платників податків м Києва у Telegram-каналі, які пропонують зробити податкову систему прозорою, тако, де кожен громадянин може контролювати використання коштів.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський змусив контрабандистів тремтіти від страху.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також Знай.uа писав, Зеленський пішов назустріч євробляхерам.