У Дніпрі капітан катера кілька разів рятував дівчину, яка хотіла покінчити з собою.

Про це повідомляє Інформатор.

У ніч з 9 на 10 липня на Січеславській Набережній дівчина намагалася покінчити із собою через сварку з хлопцем. Чоловікові на катері довелося кілька разів доставляти її до берега. В результаті капітан катера вирішив викликати наряд поліції.

Правоохоронці опитали дівчину. Для того щоб перевірити чи все в порядку з дівчиною поліцейські викликали бригаду швидкої допомоги. Медики, які прибули на місце події вирішили госпіталізувати дівчину в 16-ю міську лікарню для обстеження.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві посеред білого дня сталося просто немислиме.В епіцентрі подій опинилися правоохоронці, які, приїхавши на виклик, побили свідка одного інциденту.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у Сумах син жорстоко побив власну матір, яка після нетривалого лікування померла в закладі охорони здоров'я.

Також портал "Знай.uа" писав, що п'яний киянин, незважаючи на присутність дітей, підняв руку на свою дружину, а після цього викинув з вікна дванадцятого поверху собаку, яка в результаті падіння загинула.