В Дніпрі жінка вдарила ножем свого чоловіка.

Про це повідомляє інформаційний портал "Новини Дніпра".

У Дніпрі по вулиці Березинській посварилося подружжя. В ході сварки жінка схопила ніж і вдарила ним чоловіка у живіт. Після цього вона викликала бригаду швидкої допомоги. 36-річного потерпілого доставили в міську лікарню і прооперували.


На місце прибули поліцейські, щоб встановити всі обставини події. Вони затримали 47-річну раніше судиму мешканку Запорізької області.

Зараз за даним фактом порушено кримінальне провадження за статтею "Умисне тяжке тілесне ушкодження".

Нагадаємо, що на Дніпропетровщині чоловік обстріляв дітей, які грали у дворі. Це пригода сталася у дворі будинку 16 по проспекту Івана Франка.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у селищі Черняхів (Житомирська область) шестирічна дівчинка кульове поранення завдала своєї десятирічної подрузі під час гри.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі екс-прокурор влаштував стрілянину з балкона житлового будинку.