У Дніпрі невідомі влаштували бійку зі стріляниною.

Про це повідомляє Інформатор.

На житловому масиві Покровський сталася бійка зі стріляниною. Патрульні поліцейські помітили бійку, яка відбувалася на площі Єдності.

Правоохоронці відразу ж почали рознімати людей. Після того, як вони заспокоїлися, поліцейські опитали учасників події. З'ясувалося, що один з чоловіків нібито проходив по площі і почав стріляти з пістолета. Після чого і сталася бійка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз правоохоронці затримали "стрілка". 34-річного чоловіка доставили в Новокодакске відділення поліції для подальших розглядів і з'ясування причин.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 29 червня, в Оболонському районі Києва група чоловіків влаштувала бійку в ресторані "Каспій", а одній людині вистрілили в ногу.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , у центрі Києва вранці у вівторок, 25 червня, на Хрещатику біля станції метро, де днями один з пасажирів накинувся на людей з ножем, відбулося нове НП.

Портал "Знай.uа" писав, що у четвер 20 червня у поліцію надійшов виклик про те, що на пляжі "Отрада" в районі канатної дороги близько 20 людей влаштували бійку і відкрили стрілянину.