Не удостоївши ніч своєю увагою, хмари у Дніпрі вже з ранку виправили цю помилку, і похмурна погода триматиметься до самого вечора. Вдень очікується сильний дощ, який увечері перейде в дощ з грозою.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 8 липня вологість повітря у Дніпрі складе від 64 до 93 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 18 до 22 градусів тепла. Синоптики попереджають про короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.


Схід сонця у цей день в Дніпрі буде спостерігатися у 04:45, а захід можна побачити в 20:44.

У цей день вшановується пам'ять святого благовірного князя Петра і княгині Февронії, муромських чудотворців. Святе подружжя прославилися побожністю і милосердям. Наші пращури помітили, що з цього дня слід очікувати ще сорок спекотних днів.

Нагадаємо, на Дніпропетровщину обрушилася негода, з-за чого постраждали будинки і попадали дерева.

Як повідомляв портал Знай.ua , Одеса опинилася в полоні у нещадної стихії. Погода встигла принести одеситам чимало біди і горя.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що в мережі з'явилися фотографії нічної грози над Одесою і передмістями.