Всю Дніпропетровську область підняли на ноги в пошуках зниклої 13-річної Інни Дубик з П'ятихатського району.

Про це повідомляє портал "Дніпровська панорама"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нещодавно з'ясувалося, що дівчинку зґвалтував і вбив раніше судимий чоловік.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто відзначити, що всі 2 тижні, які шукали Інну, мати холоднокровно за всім спостерігала і вела свій звичний спосіб життя.

"Дівчинку Інну вчора ввечері поліцейські знайшли в с. Миролюбівка вбитою…неподалік від того місця, де Інна пасла корів…нелюдь (він не з місцевих, а жив у селі). Убив дівчинку ще 23 червня, тіло прикопав у посадці…більше я поки що нічого не знаю…Мені страшно дивитися матері дівчинки в очі, вона мені спокійно цинічно брехала…Я шукала її дівчинку, а вона цинічно брехала…і ще вона була байдужою…без емоцій…я по телефону "змушувала" її шукати дівчинку, вона мені відповідала, та де ж я її знайду. На питання, чому так пізно повідомила поліції про зникнення дівчинки, "мати" відповідала, що десь по селу. Інна з'являлася? На питання моє, а де ж дівчинка ночує, мати відповідала — там де і гуляє…розумієте, 0, повний 0! Ось почуття матері до факту зникнення свого дитини…я буду повідомляти, що точно буду знати…Буду писати в цьому повідомленні…спасибі всім Вам. Ми шукали дівчинку…У мене є питання до самої себе…я заплуталася…я дуже втомилася…я боюся за дітей…це почуття страху все пожирає.. Господи, пробач мене за дівчинку, я не змогла їй допомогти…", - заявила начальник служби у справах дітей П'ятихатської райдержадміністрації Олена Компанієць.

Нагадаємо, що вбита 13-річна Інна Дубик була з багатодітної сім'ї, яку вважали неблагонадійною.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в селі Миролюбівка Дніпропетровській області був розшук зниклої Інни Дубик.

Також портал "Знай.uа" писав, що Марія Тарасова, мати підозрюваного у звірячому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко, просила волонтерів знайти адвоката її синові.