У Дніпрі захмелілий чоловік вибив скло двері маршрутки скляною пляшкою.

Про це повідомляє Інформатор.

Вранці 4 липня на проспекті Поля чоловік влаштував п'яний дебош. Автобус №73 рухався за маршрутом — вгору по проспекту Поля. На одній із зупинок до салону зайшов чоловік у стані алкогольного сп'яніння з пляшкою пива.

Водій і деякі пасажири попросили, щоб захмелілий чоловік вийшов з салону. Але він не піддавався проханням і у водія не витримав терпець, і він зупинив автобус. Однак чоловіка це розлютило ще більше, і він кинув пляшкою в двері і розбив в ній скло.


На зупинці в цей момент стояв автомобіль охоронної фірми "Гуард", вони швидко відреагували і вивели чоловіка з салону. На місце події викликали поліцію.

На щастя, в результаті події ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що сімейні чвари призвели до смерті. Чоловік наніс смертельне поранення ножем.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа , на Львівщині п'яний депутат влаштував на дорозі кривавий хорор: під колесами - молода дівчина, гряде самосуд

Також Знай.uа писав, що львів'янин хотів незаконно ввезти в Україну наркотичні препарати.