Дніпровські лікарі провели унікальну операцію і вперше в Україні повернули слух малюкові.

Про це повідомляє інформаційний портал "Наше місто".

У Дніпрі провели складну операцію по відновленню слуху у дворічного малюка. Цю операцію провели в "Міській клінічній лікарні №8". Хірургічне втручання 2,5-річному пацієнту було проведено ендоскопічним методом. Подібні операції в Україні ще не проводили.


"Операція була дуже складною через вік пацієнта — слуховий прохід дитини в цьому віці надто малий для використання ендоскопа і інструментів. Однак перевага ендоскопічного методу полягає в тому, що огляд в цьому разі більший, і це дозволяє повністю видалити патологічний процес ", — розповідає хірург дитячого відділення лікарні Ігор Березнюк.


Лікар розповів, що вроджена пухлина вплинула на слух малюка. Проте лікарям вдалося відновити орган, тому хлопчик тепер чує обома вухами.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, стало відомо, куди поділася Супрун після інавгурації Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа , українська лікарня вразила своєю жорстокістю.

Також Знай.uа писав про те, що жителі Харкова возмущены, що в лікарні хоча і можуть зробити вакцинацію, але там немає вакцини.