У Дніпрі чоловік викрав однорічну дитину.

Про це повідомляє "Інформатор",

У понеділок, 1 липня, в поліцію звернулася 33-річна жінка і розповіла, що колишній співмешканець викрав її однорічну дочку.

Поліція з'ясувала, що напередодні чоловік прийшов додому до заявниці і скориставшись моментом викрав її дочка. Після чоловік вийшов на зв'язок і заявив, що дитину вона більше не побачить, оскільки він їде в Одесу до свого брата.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Через деякий час пошуків поліція знайшла чоловіка, який спробував втекти на таксі. Жінка впізнала викрадача. Добровільно віддавати дитину матері чоловік не захотів, у зв'язку з чим патрульним довелося силою витягувати його з автомобіля.

Нагадаємо, що Горе-мати інсценувала викрадення немовляти: на його порятунок поліція і волонтери кинули всі сили Жінка придумала невиліковний діагноз у дитини.

Також "Знай.иа" писав, що Чергова горе-мати шокувала бездушністю Дитина знаходиться у лікарні.

Нещодавно "Знай.ua" повідомляв, що Горе-мати залишила роздягнену дівчинку на вокзалі 7-ми річного дитину госпіталізували а її мати оштрафували.