28 червня з самого ранку й до самого вечора у Дніпрі буде триматися ясна погода.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними синоптиків, вночі буде дощ c грозою. Ранок, день і вечір пройдуть без опадів. Вологість повітря в цей день — 44 - 91 %.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також синоптики попередили, що найхолодніше буде в 6:00 - температура повітря 18 градусів вище нуля. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть 22 — 24 градуси тепла.

Відомо, що найвищу температуру в цей день зафіксували у 1930 році: тоді стовпчики термометрів показували 34,8 градуса спеки. Найхолодніше було у 1993-му — 9 градусів вище нуля.

У цей день вшановується пам'ять мучеників Віта (Фіта) і Модеста. За прикметою, день 28 червня бажано сонячний, оскільки у разі дощової і похмурої погоди у домі буде розлад і сварки. У минулі часи помітили, якщо під час сходу сонця стоїть духота — до негоди.

Нагадаємо, що у п'ятницю в Україні стане набагато холодніше, температура знизиться на 10 градусів. Також у багатьох областях пройдуть дощі з грозами.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17...+23. Станеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня.

Також портал "Знай.uа" писав, що кардинальних змін погоди в останній тиждень червня, а також в інші два місяці літа в Україні, очікувати не варто.