У Кривому Розі в одному з багатоповерхових будинків жителі вимагали встановити газові лічильники у квартирах, однак у ПАТ "Криворіжгаз" відмовився встановлювати за свій рахунок.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вісник шахтаря".

Мешканці будинку №40 по вулиці Героїв АТО розбиралися з газовим монополістом кілька років. Компанія обіцяла поставити лічильники до 1 січня 2018 року. Але рішення суду передвинуло крайній термін установки на 1 січня 2021 року та зобов'язав компанію провести установку за свій рахунок.

У свою чергу представники ПАТ "Криворіжгаз" відмовилися оплачувати встановлення за свої гроші, заявивши, що це не передбачено планом їх роботи. Але мешканці будинку звернулися в апеляційний суд.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В результаті судових розглядів, рішення було остаточно винесено на користь мешканців будинку. ПАТ "Криворіжгаз" доведеться виплатити компенсацію мешканцям будинку у розмірі 42 240 гривень і встановити лічильники до початку 2021 року.

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року згідно з законом "Про ринок електроенергії" енергопослуги клієнтам в Україні будуть надавати дві різні компанії.

Як повідомляв раніше Знай.іа, в киян новий рік може розпочатися з підвищення тарифів на гарячу і холодну воду.

Також Знай.uа писав про те, що українців чекає ще одне "покращення" у 2019 році.