У Дніпропетровській області курсанти вистрілили у дитину.

Про це повідомляє інформаційний портал "Уніан".

Ця НП сталася 24 червня близько 11:00, хлопчику вистрілили в область правого стегна. У цей момент, неподілік, проходили навчально-тренувальні стрільби з автоматичної зброї курсантів 1-го курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Зараз слідчі з'ясовують усі обставини поранення 15-річного хлопця, які він отримав поблизу навчально-тренувального полігону в селі Партизанське Дніпропетровської області.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Підліток зараз знаходиться у лікарні, йому зробили операцію, під час якої видалили кулю з правого стегна. За словами медиків, його життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, що у неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річної Захара Черевко.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" , у понеділок, 17 червня близько 13:30 в правоохоронні органи повідомили про страшну знахідку в лісі Києва.

Також портал "Знай.ua" писав, що в одеській квартирі на Черемушках правоохоронці знайшли труп жінки.