У Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися автомобілі Suzuki і Opel.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".

У четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережній Заводській зіткнулися Suzuki та Opel. Opel від удару вилетів на розділову смугу, де зупинився в метрі від опори рекламного щита.


Чоловік залишився цілий і неушкоджений, проте дівчині, яка була за кермом Suzuki, довелося викликати швидку допомогу.Однак, від госпіталізації вона відмовилася.

Через ДТП зайняті дві смуги руху — проїзні крайній лівий і правий ряди. Рух не навантажений, однак може збиратися пробка.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

ДТП на Набережной Заводской. Авто ехали в сторону речного порта

Geplaatst door Информатор op Donderdag 20 juni 2019

Нагадаємо, у Києві некерований легковик влетів у Volkswagen. У неділю, 16 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю двох машин. На з'їзді з бульвару Шевченка на вулицю Басейну Citroen зіткнувся з фургоном Volkswagen.

Як повідомляв Знай. ua, у Польщі нагородили українця за героїчний порятунок жертв ДТП. Водій вантажівки не встиг загальмувати і вдарив сім авто. Від удару деякі машини загорілися. Українець опинився на місці жахливої трагедії в той фатальний день.

Також Знай. ua писав, що Одесу сколихнула масштабна ДТП.