У Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".


У середу, 19 червня, близько 10:00, на вулиці Панікахи зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл. Водій TATA планував перебудуватися, перетнув подвійну суцільну і зачепив мотоцикл. Водій мотоцикла отримав травми.


На місце події викликали поліцію і швидку допомогу. Постраждалого госпіталізували з гематомами, саднами і, можливо, переломами руки і ноги.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще


Зараз місце аварії огородили конусами, утворилася "тягучка" в обох напрямках руху. Поліція з'ясовує всі обставини події.

Нагадаємо, у Києві некерований легковик влетів у Volkswagen. У неділю, 16 червня, в центрі Києва сталася аварія за участю двох машин. На з'їзді з бульвару Шевченка на вулицю Басейну Citroen зіткнувся з фургоном Volkswagen.

Як повідомляв Знай. ua, у Польщі нагородили українця за героїчний порятунок жертв ДТП. Водій вантажівки не встиг загальмувати і вдарив сім авто. Від удару деякі машини загорілися. Українець опинився на місці жахливої трагедії в той фатальний день.

Також Знай. ua писав, що Одесу сколихнула масштабна ДТП.