В Дніпрі маршрутка переїхала жінку.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".


У вівторок, 18 червня близько 12:20, на проспекті Яворницького маршрутка № 87А переїхала жінку. Ця пригода сталася в районі вулиці Гоголя. З місця ДТП жінку забрала швидка допомога.


Водій маршрутки розповів , що він зупинився на світлофорі, а праворуч від нього — КамАЗ. Автомобілі пропускали пішоходів на "зебрі", але, коли мікроавтобус почав рух, з-за КамАЗу несподівано на пішохідний перехід вибігла жінка — і водій її не помітив. Очевидці розповіли, що у постраждалої були ознаки перелому стегна.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще


Зараз поліція з'ясовує всі обставини події.

На проспекте Яворницкого маршрутка переехала женщину

Geplaatst door Информатор op Dinsdag 18 juni 2019

Також портал "Знай.иа" писав, що на вулиці Володимирській у Києві активісти зафіксували на камеру відразу три автомобілі, припарковані на тротуарі. Водіїв зовсім не турбувало, яким чином пішоходи повинні обходити їх "трактори".

Як повідомляв Знай. ua, у Києві відзначився черговий герой паркування.

Також Знай. ua писав, що переповнена маршрутка злетіла з траси, постраждалі досі не можуть оговтатися.