В одній з квартир Центрально-Міського району Кривого Рогу під час спільного вживання алкогольного напою між 60-річною жінкою та її сином виникла конфліктна ситуація. В ході сварки чоловік побив свою матір. Від завданих трав жінка померла.

Про подію повідомили в прес-службі ГУ НП України в Дніпропетровській області.

"38-річному підозрюваному загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від семи до десяти років. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.


Поліцейські встановили обставини злочину і затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. В рамках відкритого за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) кримінального провадження", - йдеться в повідомленні.


Правоохоронці будуть з'ясовувати всі обставини події.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua" писав про те, що моторошна трагедія сколихнула ще одне українське місто.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Києві співробітники поліції затримали крадія, який спробував вкрасти велосипед.За словами затриманого, його знайома запропонувала вкрасти велосипед, який стояв поруч із залом ігрових автоматів.