Скоро в Дніпропетровській області перевірять систему екстренного сповіщення громадян.

Про це повідомляє прес-служба ДніпрОГА.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що 26 червня сирени зазвучать у містах та області. Сигнали почнуть лунати о 13.43. У цей час потрібно включити телевізор або радіо, щоб прослухати повідомлення.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

“У Дніпропетровській області — 630 сирен, які в разі надзвичайної ситуації повинні сповіщати мешканців області про небезпеку. Кілька разів на рік перевіряємо справність системи”, — розповіли в адміністрації.

Систему сповіщення населення у Дніпропетровській області перевіряють кожні три місяці.

Нагадаємо, що у столичному торговому центрі "Лівобережний" екстрено евакуювали людей. припускають, що це може бути і навчальна тривога, але поки що коментарів з боку дирекції або правоохоронців не було.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", окупанти влаштували масштабний показовий бій у небі над Феодосією. У навчаннях окупантів брали участь десятки літаків і вертольотів. Бомбардувальники і штурмовики наносили удари по наземних цілях.

Також портал "Знай.uа" писав, що в Донецькій області пройшли змагання на кращий танковий екіпаж. Потужні бойові машини вражали своєю міццю, бо на вигляд, як звірі.