15 червня близько 1:00 на лінію "102" у Дніпрі зателефонувала жінка, яка розповіла, що у її чоловіка виник конфлікт з її вітчимом.

Про це повідомляє портал "Информатор"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що незабаром конфлікт переріс у бійку.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Жінка повідомила, що у її чоловіка рубані рани голови. По приїзду співробітники поліції побачили потерпілого. У нього справді були рубані рани на голові і термічний опік на руці.

Стало відомо, що чоловіка відразу відвезли в лікарню. Кривдника затримали, а на місце викликали слідчо-оперативну групу. Причини конфлікту зараз з'ясовує поліція.

Нагадаємо, що у Києві біля одного з нічних клубів на вулиці Теодора Драйзера між двома чоловіками сталася бійка через жінки. Потім він переріс у поножовщину, через що 28-річний хлопець отримав чотири ножові поранення.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві учениці школи №211 жорстоко побили школярку. Одна з них вдарила дівчинку ногою в живіт, а потім продовжила бити її на землі. В цей час свідки нападу знімали бійку на відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що у ніч на 8 червня 2019 року, біля станції метро Хрещатик у Києві між двома компаніями виникла сварка.