На шостий рік війни все менше і менше людей цікавляться нею. Але ситуація там не змінилася кардинально — наші хлопці все ще гинуть, сепаратисти і бойовики все ще живуть, а українські міста все ще руйнують. Але незважаючи на це ВСУ впевнено просувається вперед.

Про це повідомляє інформаційний портал "Інформатор".


Воїни ВСУ 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила закріпилися на нових позиціях в Мар'їнці. До Донецька це всього лише пару сотень метрів.

"Розвідники бригади зайшли в сіру зону для того, щоб поліпшити своє тактичне становище. Цей план розроблявся командуванням бригади і вищим командуванням", – сказав прес-офіцер бригади Назар Ільницький в ефірі радіостанції «Армія FM.

Цей крок надзвичайно важливий для України, у першу чергу це забезпечує більшу безпеку для населення – воно буде знаходитись набагато далі від лінії зіткнення.

Таким чином, у Мар'їнці вже практично не залишилося "сірої зони". До тимчасово окупованих територій від нових позицій – 100–250 метрів.

Нагадаємо, що бойовики на Донбасі підготували нове випробування українцям, є перші жертви.

Як повідомляв портал Знай.uа , українські воїни завдали потужного удару окупантам до Путіна повезуть десятки "200-их".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Стрільців похвалився звірствами на Донбасі: "Ховалися за спинами жінок і дітей".