Весь день в Дніпрі буде хмарним.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У п'ятницю, 14 червня весь день буде хмарно. При цьому синоптики опадів не прогнозують. Вітер буде слабким, вологість досягне 77 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 31 до 33 градусів тепла.


Що цікаво, найвищу температуру в Дніпрі в цей день синоптики зафіксували у 1998 тоді стовпчики термометра показали 34.6°. А ось найнижча температура спостерігалася у 1950, тоді синоптики зафіксували 7.7°.

Також Знай.ua писав, що відомий синоптик Леонід Горбань дав неприємний прогноз на початок літа. Згідно його прогнозу дійсно жарко стане тільки 6-7 липня.

Як повідомляв портал Знай.ua економісти спрогнозували хороші перспективи для української національної валюти. Що буде з доларом на початку літа. Українці відчують дежавю.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.