У Дніпрі котик зірвався з 18 поверху.

Про це повідомляє інформаційний портал dv-gazeta.

В Дніпрі з апартаментів Мост-Сіті випав котик. Щасливчику вдалося вижити після падіння з 18 поверху, при цьому він лише поранив собі лапку.

Господарі котика викликали машину ветеринарної допомоги. Лікарі були здивовані стійкістю котика, адже після падіння з 18 поверху він просто дивно дихав і не давав доторкнутися до лапки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Медики на місці події оглянули котика. Як виявилося, у кота Бориса поламана тільки одна лапка, яку він вже колись ламав, також літаючи з вікна.

ПРАВДА ИЛИ НЕТ? К нам в клинику поступил звонок от женщины "Кот выпал из окна!" Была вызвана машина ветеринарной помощи на дому🚑 ⠀ Всё бы ничего, но кот выпал с 18-го этажа!!!😱С апартаментов Мост-Сити. ⠀ Приехав на место, ожидали мы всякое. Но по факту оказалось, что котик просто странно дышал и не давал прикоснуться к лапке. Проведены манипуляции, осмотр. Оказалось, что у кота Бориса поломана только одна лапка, которую он уже когда то ломал, так же летая из окна. Чудо? Пожалуй да. А что вы думаете по этому поводу?🤔 ⠀ #ветклиниканарабочей #ветклиникаднепр #ветпомощьнадому #ветпомощьднепр

Geplaatst door Ветеринарная клиника "На Рабочей" op Woensdag 12 juni 2019

Знай.ua писав, Топ-10 кращих порід кішок для будинку. Ці породисті красуні не потребують багато місця та прекрасно уживаються в квартирі. Дізнайся, які 10 пухнастих улюблениць стануть ідеальними компаньонками.

Нагадаємо, топ-10 самих рідкісних порід кішок.
Всі люблять кішок. А цими особливими красунями неможливо не захоплюватися. Це ТОП-10 найбільш рідкісних і дорогих порід кішок — вони унікальні і по кишені тільки мільйонерам, передає Clutch.
Також Знай.ua писав, вчені розповіли, чим небезпечна домашня їжа для кішок.