Тепер у Дніпрі маршрутки ходитимуть по-іншому.

Про це повідомляє інформаційний портал dnpr.

Тепер маршрутки Дніпра ходять трохи інакше. 146, 101, 87 і 157 тепер не повертають на вул. Фабра біля оперного театру. Весь інший громадський транспорт працює без змін.

Раніше маршрутки об'їжджали частину проспекту Яворницького, тому що там велися роботи з будівництва метро. Тепер роботи закінчилися, і вони не будуть об'їжджати.


Через те, що на вул. Короленка зараз ведуться роботи, збільшилося навантаження на вулиці Михайла Грушевського і Фабра.

Нагадаємо, що "Викинув посеред дороги": у Києві бидло-маршрутник виділився хамською поведінкою.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що мати вбитого копами 5-річного Кирила змусила Україну ридати: "Мій хлопчик любив життя".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" повідомив, що на Львівщині небайдужі люди зупинили в устілку п'яного водія: більше за кермо не сяде. Вчора ввечері, у місті Винники, на вулиці Винна Гора, в подвір’ї багатоповерхівок автомобіль “Ford” в’їхав у припаркований автомобіль.