Молодят із Дніпра врятувала візажист Володимира Зеленського і всієї студії "Квартал 95".

Про це повідомляє інформаційний портал "Аfishadnepr".

Молодята Олександр та Наталія Крамские розповіли про свою весільної фотосесії, яка повинна була пройти в Парижі.

Пара розповіла, як вони пкупили квитки в казкове місто і через 5 хвилин після приземлення до них прийшло смс про те, що господар квартири скасував бронь. Тоді як раз проходив тиждень паризької моди, і відповідно вільних квартир ніде не було.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"І знаєте, хто нас врятував? Звичайно, Яна наш візажист (стиліст — за моєї останньої версії і неважливо, що її клієнти — зірки шоу-бізнесу і навіть наш президент — Володимир Зеленський і студія 95 Квартал). Яна дала нам номер нашої колишньої співвітчизниці, яка прийняла нас як рідних і навіть зробила знижку на проживання", - розповіли молодята.

Незабаром вони оселилися в затишній квартирі в 600 метрах від Тріумфальної Арки і в 10 хвилинах їзди від площі Trocadero. І їх красива весільна фотосесія була врятована.

Раніше повідомлялося, що Олена Кравець приміряла образ принцеси.

Нагадаємо, передвиборну кампанію Зеленського порівняли з серіалом "Слуга народу".