З 10 по 21 червня в Дніпрі відключать газ.

Про це повідомляє прес-служба «Дніпрогазу».

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ПАТ «Дніпрогаз» запланував ряд робіт на системі газопостачання. У зону відключення потрапили мешканці восьми вулиць міста.

Відключення газу пов'язане з проведенням планових ремонтних робіт.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Працівники газової компанії відновлять газопостачання, коли стан газового обладнання, димові і вентиляційні канали будуть в нормі.

Обов'язковою умовою також є присутність користувачів газу в кожній квартирі. «Дніпрогаз» звертається до мешканців Дніпра з проханням забезпечити доступ працівників газового господарства до обладнання в своїх квартирах і будинках.

Газопостачання відключать за наступними адресами:

Нагадаємо, що у Запорізькій області бійці ДСНС врятували семимісячної дитини. Ліфт застряг між четвертим і шостим поверхами, а всередині нього знаходилися троє людей, одним з яких був дитина.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Харківщині на ставку в селі Студенок Ізюмського району сталася трагедія – шестирічний дитина провалилася під лід, врятувати хлопчика не встигли. Чотирирічна дівчинка відразу ж побігла кликати на допомогу, проте коли хлопчика витяли, було вже пізно.

Також портал "Знай.uа" писав, що в поселенні Тоталан, в провінції Малага, дворічний хлопчик упав у неймовірно глибокий колодязь, діаметр якого складає всього 25 сантиметрів. Відомо, що глибина колодязя становить понад 100 метрів.