У центрі Варшави нещодавно помітили дві розкішні машини на українських номерах: золотий McLaren із номером LEGENDA та яскраво-рожеву BMW M8 Competition із номером BAKALOVA. За кермом цих крутих тачок – український бізнесмен Ростислав Потапенко та блогерка Вікторія Бакалова.

Ростислав – столичний бізнесмен, який обожнює розкішне життя та розваги за кордоном. В Інтернеті вже спливали фото та відео, де він катається європейськими дорогами на скаженій швидкості та літає на вертольоті в горах.

Золотий McLaren / фото: скриншот Telegram
Золотий McLaren / фото: скриншот Telegram

Цікаво, що щоразу (а таких було 8) він отримував дозволи на виїзд від Міністерства оборони як волонтер. Щоправда, багато хто запитує, наскільки його поїздки реально пов'язані з волонтерством, оскільки більше вони нагадують відпустку для багатіїв.

Віка Бакалова – підприємець та блогер, яка давно у топі українського партнерського маркетингу. Вона вже чотири роки в арбітражі, але її ім'я частіше миготить не через успіхи в трафіку, а завдяки її активному медійному життю.

Популярні новини зараз
Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Путін оголосив про масштабне збільшення чисельності армії Плату за світло нараховуватимуть по-новому
Показати ще

Віка була ведучою на великих конференціях, знімала шоу на YouTube, а її огляди часто залітають TikTok. Зараз вона запустила своє digital агентство "Я БРЕНД", веде івенти та активно веде Instagram та TikTok.

Бакалова каже, що живе на три міста – Київ, Львів та Варшава:

"Мені наче окей, але вже втомилася. Релокейт теж розглядаю, мені вже просто хочеться спокою і десь зупинитися з речами. На жаль, зараз важко щось планувати."

Нагадаємо, у країнська чемпіонка з веслування "перевзулася" з патріотки до зрадниці: "Вам від Росії ще так прилетить"

Раніше ми писали про те, що " Я б тебе пере**ав, щоб ти нас*ав у праву штанину": мер Дніпра Філатов знову спілкується з виборцями

Крім того, Знай.ua повідомляв, Д жоан Роулінг назвала трансгендерну спортсменку "шахрайкою": виступала попри серйозну хворобу очей