Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на важливі продукти харчування, є одразу кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів ближче до середини вересня оновили цінники на молочні продукти.

Так, зокрема, йдеться саме про молоко, вершкове масло і сир. Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу MInfin.

Ціни на молочку, фото: Знай.ua
Ціни на молочку, фото: Знай.ua

Вартість молочних продуктів, яка і так досить висока, знову зазнала змін. Ви можете спостерігати в статистиці нижче, що лише трохи знизилося в ціні молоко однієї з торгових марок, решта продукції подорожчала.

Вартість молока

Зокрема, молоко Простонаше 1% станом на 12 вересня продається по 42,54 грн за 900 мл. Це трохи нижче, ніж минулого місяця – 43,20 грн. А ось за Яготинське вам доведеться переплатити – зараз воно продається по 47,07 грн., замість 44,60 грн. за 900 мл.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки
Показати ще

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

Вершкове масло Селянське 72,5% також подорожчало з 72,74 грн. до 73,93 грн. за 200 грам. Яготинське 73% стало дорожчим майже на гривню – 83,65 грн за 200 грам.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Вартість сиру

Цінник на сир Простонаше підвищився з 77,84 грн. до 80,79 грн. за 300 грам.

Ціни на сир, скріншот: Minfin
Ціни на сир, скріншот: Minfin

Нагадаємо, борщ обійдеться дорожче: овочі подорожчали всупереч сезону.

Раніше повідомлялося, ціни на хліб в Україні: до кінця вересня варто очікувати на подорожчання.

Також, символ "е": що дійсно означає ця літера на упаковках з продуктами.