Українцям не завжди вчасно доставляють паперові платіжки за розподіл газу, а газовики вимагають платити до 20 числа. Як вийти з цієї ситуації та не допустити прострочення платежу, розповіли у компанії "Газмережі".

Доставкою паперових платіжок займається "Укрпошта" і через низку обставин та ситуацію в країні робить не завжди вчасно. Споживачам запропонували альтернативний спосіб отримання рахунків, який позбавить ризику прострочити оплату.

"Газмережі". Фото: скрін youtube
"Газмережі". Фото: скрін youtube

"Ви можете не чекати на свою платіжку у поштовій скриньці, а самостійно завантажити електронну з особистого кабінету "Газмережі". Сформовані платіжки доступні онлайн 24/7. Саме тому ви у будь-який момент може отримати їх, а після оплатити", - порадили споживачам.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Вже ніхто не сховається: військовозобов’язаних внесуть до єдиного реєстру – ТЦК дізнається про все "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником У платіжках будуть нові суми: українців попередили про зміни у тарифах
Показати ще

Газовики попередили, що проводити оплату за доставку блакитного палива потрібно щомісяця до 20 числа.

"Нагадаємо, що оплату за послуги розподілу газу необхідно здійснювати до 20 числа щомісяця", - наголосили у компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців змусять заплатити величезні гроші за лічильники газу: хто під загрозою руйнування.

Також наш портал інформував, помилятися може кожен: як перевірити правильність переданих показників лічильника до отримання платіжки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується пенсіонерів, малозахищених та самотніх людей: "Газмережі" звернулися з важливим попередженням.