Побутовим споживачам необхідно платити за електроенергію по-новому у зв'язку зі змінами, що сталися у червні цього року. Про це нагадали на офіційній сторінці "Полтаваенергозбут" у соціальній мережі facebook.

Фахівці підприємства нагадали, що українці мають сплачувати за спожиту електроенергію по-новому. Це безпосередньо пов'язано з тарифними змінами, що відбулися першого місяця літа.

Платіжка за світло. Фото: скрін youtube
Платіжка за світло. Фото: скрін youtube

Споживачів закликали врахувати при проведенні оплати, що з 1 червня тариф на світло становить 4,32 гривні за кВт/година незалежно від обсягів споживання.

"Починаючи з 1 червня 2024 року і до 30 квітня 2025 року вартість 1 кВт∙год становитиме 4,32 грн, незалежно від місячного обсягу споживання. Закликаємо вас врахувати ці зміни під час здійснення розрахунків за спожиту електричну енергію", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Антибіотики більше не допомагають: війна в Україні запустила страшну пандемію, загине багато людей Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього Вересень здивує мінливістю: прогноз погоди, коли чекати перших заморозків цієї осені Дарина Фрейн розповіла, що чекає на Україну – НАТО, ЄС чи щось інше та потужніше
Показати ще

Тарифи на електроенергію. Фото: скрін youtube
Тарифи на електроенергію. Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що цей тариф на електроенергію встановлено до кінця квітня 2025 року. Деякі експерти вважають, що наступного року з великою ймовірністю станеться нове подорожчання. Раніше в уряді також заявляли, що ринкова вартість електроенергії в Україні становить близько 7-8 гривень за кВт.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, чи готуватися до нового підвищення: в обленерго дали прогноз вартості електроенергії.

Також наш портал інформував, тариф на світло: скільки доведеться платити, якщо удари по енергосистемі триватимуть.

Крім того, ми писали, енергетики радять перестрахуватися: як правильно підготуватись до зими з відключеннями світла.