У Києві скасували пільговий проїзд у громадському транспорті для деяких категорій пасажирів. Про це повідомляється на офіційній facebook-сторінці КМДА.

У київському громадському транспорті тимчасово скасовується безкоштовний проїзд для школярів. Плата стягуватиметься з 1 липня по 31 серпня. Вже з нового навчального року діти матимуть змогу користуватися транспортом на пільгових умовах.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

"Згідно з рішенням Київради безоплатний проїзд і проїзд із частковою оплатою надається учням столичних закладів загальної середньої освіти лише під час навчального року та річного оцінювання – з 1 вересня до 1 липня наступного року", - нагадали у КМДА.

Разом з тим, з 1 липня до 31 серпня школярі можуть придбати проїзний квиток на місяць або другу половину місяця з 75-відсотковою знижкою.

Популярні новини зараз
Коли чекати "похолодання" після жахливої ​​спеки: вже не рятує і тінь З 1 липня українці отримають 20 тисяч гривень пенсії, але не всі: кому пощастить У Києві скасують пільговий проїзд для деяких пасажирів: кому доведеться платити "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Громадський транспорт Києва. Фото: Youtube
Громадський транспорт Києва. Фото: Youtube

Наприклад, місячний проїзний на 46 поїздок коштуватиме 72,50 гривні, на 92 поїздки – 143,75 гривні, а без обмежень поїздок – 325 гривень. Крім того, на учнівський квиток можна придбати одноразові поїздки, але в такому випадку знижка не діє.

Також на загальних умовах платити за проїзд із 1 липня до 31 серпня мають курсанти вищих військових навчальних закладів Києва.

Раніше портал Знай повідомляв, громадський транспорт коштуватиме дорожче: українцям офіційно підвищили тарифи.

Також наш портал інформував, маршрутники вирішили підняти ціни на проїзд: доведеться платити в половину більше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, міський транспорт може бути безкоштовним для вас: що потрібно знати.