ПриватБанк встановлює на карти обмеження на зняття готівки. Про це свідчить відгук клієнтки на порталі "Мінфін".

Українка розповіла, що зараз проживає в Польщі й отримує зарплату на карту ПриватБанку. Раз на тиждень вона знімає 12 500 гривень на особисті витрати, але цього разу банк несподівано заблокував можливість отримувати готівку.

Карта Приватбанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Клієнтку повідомили, що вона не пройшла фотопідтвердження, яке б довело, що це вона користується картою. Проте жінка заявляє, що про це її ніхто не інформував. Розв'язати проблему вдалося, але незабаром вона повторилася.

"Після розбірок — заборону на зняття готівки зняли. А через тиждень те саме повідомлення, і так само, не було жодного повідомлення про фото. Жодні відео з мого приват24 їх не переконали", - поскаржилася українка.

Популярні новини зараз
Категорії українців, які матимуть право на відстрочку з 1 липня Українців змусять повернути допомогу – кого заженуть у мінус В українців погрожують відібрати житло: за що можна залишитись без даху над головою Спочатку з'їла корова, а потім знайшов металошукач: повернув втрачене через півстоліття
Показати ще

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Вдруге клієнтка вже не змогла переконати співробітників ПриватБанку зняти обмеження. Їй порекомендували замовляти нову карту, щоб мати можливість користуватися власними коштами.

"Картку на зняття готівки заблокували, порадили робити нову віртуальну, або замовляти доставку нової до Польщі", - зазначила клієнтка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн.

Також наш портал інформував, за оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".