З 20 червня 2024 року в Івано-Франківську набули чинності нові тарифи на проїзд у комунальному транспорті, які затверджено виконавчим комітетом міської ради. Наразі вартість проїзду зросла на 50%.

Це означає, що якщо Ви купуєте квиток у водія готівкою, Вам доведеться заплатити 15 грн за одну подорож. Якщо Ви віддаєте перевагу використанню банківської безконтактної картки або QR-коду для оплати, тариф знижується до 12 грн за поїздку.

Оплата проїзду / фото: Львівська міськрада
Оплата проїзду / фото: Львівська міськрада

Також було запроваджено нові умови для власників транспортної картки "Галка". При використанні цієї картки вартість проїзду становитиме 10 грн. для звичайної картки та 8 грн. для студентської, за умови безкоштовних пересадок протягом 30 хвилин з моменту першої валідації картки.

Зрештою, якщо пасажир не сплатив за проїзд і його виявив контролер, він повинен буде заплатити штраф у розмірі 300 грн за одну поїздку.

Популярні новини зараз
Танки не закінчаться ніколи: ЗСУ показали, що навіть війна не позбавить України броні Власники квартир та будинків отримають космічні штрафи, якщо не встигнуть до 1 липня – що треба зробити Графіки відключення електроенергії на 27 червня Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити
Показати ще

У Франківську можуть збільшити вартість проїзду: Суспільне
У Франківську можуть збільшити вартість проїзду: Суспільне

Ці зміни були запроваджені з метою забезпечення фінансової стійкості комунального підприємства «Електроавтотранс» та покращення якості обслуговування пасажирів.

Також наш портал інформував, укрзалізниця оновлює правила: що потрібно знати пасажирам

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що тролейбуси переходять на безготівкову оплату: як працює нова система

Вам буде цікаво дізнатися для трамваїв і тролейбусів встановили нові тарифи: скільки коштуватиме поїздка